Zoekmachine vriendelijke websites

De websites worden zo opgeleverd dat ze aan alle huidige technieken voldoen. De websites en het daarbij behorende CMS beheerpaneel beschikken over de technieken om goed door Google en andere zoekmachines gevonden te worden.

Denk hierbij aan het kunnen instellen van title, description en keywords per pagina. Ook het aan kunnen maken van links naar interne en externe pagina's is mogelijk. Bovendien kunt u een sitemap genereren, waardoor de pagina's sneller door zoekmachines kunnen worden geindexeerd. Eveneens afbeeldingen en foto's kunnen  worden voorzien van een omschrijving of tekst. Zelfs de url achter de .nl of .com of andere extensies kunt u zoekmachinevriendelijk maken. Denkt u hierbij aan een nette en alleszeggende url, bijvoorbeeld http://www.wikipedia.nl/website.html  zegt meer iets over die pagina dan http://www.wikipedia.nl/123.html. Het woord "website" in de websitelink of url geeft aan waar de pagina over gaat. 

Daar waar andere websites en CMS beheerpanelen bij concullega's alleen staan voor uitstraling en handig in gebruik qua CMS, daar gaan wij juist nog een stapje verder. De website moet er namelijk niet alleen goed uit zien, het CMS beheerpaneel niet alleen goed werken. Als u namelijk niet gevonden wordt in de zoekmachines wordt het heel lastig om uw website te laten zien aan het publiek. Immers als u niet gevonden wordt, kan niemand uw website zien. Hierbij nog even terugkomend op het feit dat het CMS beheerpaneel van ons alle tools heeft om goed gevonden te worden door de zoekmachines. Hoog in de zoekmachines is nu zeker mogelijk, ook voor uw website. 

Kortom uw website en CMS beheerpaneel worden zoekmachinevriendelijk opgeleverd en beschikken over alle mogelijkheden en kwaliteiten om hoog in zoekmachines te scoren.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend informatie aan voor een website, webshop, logo of ontwerp visitekaartjes. Vraag gratis informatie aan.