Service en bereikbaarheid

Service en bereikbaarheid
Als ik vragen heb na oplevering, waar moet ik dan zijn of wie kan ik bellen?
Bij vragen kunt u een bericht achterlaten middels het contactformulier, info@eenwebsitekopen.nl mailen, of telefonisch.

Als ik wil overstappen naar een andere partij, kan dat?
U heeft geen opzegtermijn. U kunt per direct overstappen.

Ik heb geen tijd om mijn website bij te houden.
U heeft het zo druk dat u uw website zelf niet kunt houden, maar u wenst uiteraard wel zichtbaar te zijn op het internet. Neem gerust een website. Medewerkers van Een Website Kopen plaatsen geheel gratis uw websiteteksten of eventuele acties en afbeeldingen. U hoeft de teksten of acties, plaatjes etc. alleen maar te mailen naar info@eenwebsitekopen.nl en wij houden de website voor u up to date.

Ik wil opzeggen, hoe moet ik dat doen?
Dat kan door het contactformulier in te vullen, en aan te geven dat u geen belangstelling meer heeft in uw website, hosting, mail, websitenaam. Wij hebben geen opzegtermijn. U kunt altijd stoppen zonder verdere kosten.

Wat zijn jullie openingstijden?
De website is op elk moment van de dag bereikbaar. Telefonisch zijn wij bereikbaar van maandag tot en met vrijdag tussen 09:00 en 21:00 uur, en per email vrijwel altijd. 

Is een linkje naar Een Website Kopen in de footer verplicht?
Nee, niet verplicht. Overigens alle websites die opgeleverd worden krijgen standaard een permanent linkje naar Een Website Kopen als ontwikkelaars van uw website. U kunt er ook voor kiezen een klein, vrijwel onopvallend, beeldmerkje in de footer te laten plaatsen. Een link of beeldmerk is niet verplicht.