Professioneel visitekaartje ontwerp

Uw huisstijl is de visuele identiteit die u naar de buitenwereld uitstraalt. Een herkenbaar visitekaartje is hierbij een krachtige manier. Een Website Kopen legt hier dan ook de nadruk op. 

Bij een goed visitekaartje wordt een compleet bedrijf (filosofie, activiteiten, producten) in één statement neergezet.  Het is belangrijk dat een professioneel visitekaartje betrouwbaarheid uitstraalt. Het allereerste contact dat de klanten maken met een bedrijf is het logo of het visitekaartje en dat moet meteen vertrouwen uitstralen.

De grafische vormgevers beginnen met het ontwerpen van een aantal visitekaartjes. U kunt aangeven wat u mooi vindt aan welke visitekaartjes en waar de verbeterpunten zitten. Vervolgens wordt het ontwerp van het visitekaartje net zo lang herzien totdat u 100% tevreden bent, zonder verdere kosten. U ontvangt vervolgens het visitekaartje in alle gewenste bestandsformaten en types voor bijvoorbeeld het drukwerk.

Een Website Kopen laat uw huisstijl terugkomen in uw website, en in uw digitale communicatie zoals e-mail handtekeningen en indien gewenst nieuwsbrieven. Heeft u nog geen huisstijl, dan kunt u ook voor uw huisstijl en vormgeving van briefpapier en verdere ontwikkeling en DTP werk bij ons terecht.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend informatie aan voor een website, webshop, logo of ontwerp visitekaartjes. Vraag gratis informatie aan.