Persoonlijk contact

Voordat er een ontwerp gemaakt wordt, zal een collega contact met u opnemen om het een en ander even telefonisch door te nemen. Op die manier kunnen uw wensen in kaart gebracht worden. 

Na goedkeuring van het ontwerp, wordt de website online geplaatst. U ontvangt de Nederlandstalige handleiding omtrent het CMS beheerpaneel. Stapsgewijs aan de hand van plaatjes wordt uitgelegd hoe u makkelijk met het gebruiksvriendelijke CMS teksten, foto's, pagina's, afbeeldingen, links etc. op uw website kunt veranderen.

Iedere website wordt standaard voorzien van een CMS beheerpaneel. Mocht u de website zelf niet bij wensen te houden, dan kunnen wij dat ook voor u doen. Hier betaalt u niets voor. Ook de teksten, afbeeldingen en pagina's, kunnen  wij gratis voor u toevoegen. Mocht u wijzigingen aan wensen te brengen, kunt u dat altijd direct zelf doen, of indien gewenst ook weer gratis door ons laten doorvoeren.

U krijgt een vast contactpersoon aangewezen die u bij website aanpassingen en plaatsingen altijd gratis kan helpen en ondersteunen, zowel telefonisch als per email.