Makkelijk uw fotoalbum en portfolio plaatsen

Met het fotoalbum kunt u heel veel afbeeldingen op uw website presenteren in een georganiseerd en net vormgegeven fotoalbum. Hierdoor bent u bijvoorbeeld gemakkelijk in staat om een overzichtelijke presentatie van uw projecten of werk te maken.

Met de fotoboek module kunt u op een moderne en overzichtelijke manier uw foto's en afbeeldingen weergeven en uw bezoekers trakteren op een professionele catalogus van uw afgeronde projecten en foto's. Daarnaast kunt u ook een spectaculaire slideshow van uw foto's maken.

Met de slideshowweergave kunt u een spectaculaire slideshow maken van uw afbeeldingen. Hierdoor kunt u de aandacht trekken en uw website een dynamisch karakter geven. Deze mogelijkheid zit gratis bij het fotoboek.

Deze module leent zich ook prima voor branches zoals makelaars, klusbedrijven en dergelijke. Wat denkt u van het presenteren van uw huizen met daarbij direct een informatieformulier met betrekking tot het betreffende huis. Wat te denken van afgeronde projecten zodat u direct bezoekers van uw website uw afgeronde prestaties kunt laten zien. 

Enkele voorbeelden
Messemaker Metselwerken
MTM Kruiningen