Makkelijk CMS beheerpaneel

Een CMS of contentmanagementsysteem is een beheerpaneel achter de website, die het mogelijk maakt dat u uw eigen website eenvoudig, zonder technische kennis van computers of systemen, documenten en gegevens op uw website kunt publiceren en aanpassen (contentmanagement). Als afkorting wordt ook wel CMS gebruikt.

Een functionaliteit van een CMS is dat u zelf teksten, foto's, pagina's, links etc. kunt toevoegen, wijzigen en verwijderen op elk gewenst moment, en dat zonder technische kennis. Een CMS is zeer gebruiksvriendelijk en werkt ongeveer zoals het typen in Microsoft Word.

Een CMS is vooral makkelijk zodat u zelf, indien gewenst, regelmatig aanpassingen kunt doen. De meeste bedrijven gebruiken voor hun website tegenwoordig een CMS. Wij laten u aan de hand van een handleiding met plaatjes stap voor stap zien hoe u pagina's, teksten, foto's, afbeeldingen zelf makkelijk kunt beheren (toevoegen, aanpassen, verwijderen).

Iedere website wordt standaard voorzien van een CMS beheerpaneel. Het CMS beheerpaneel is zeer eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het CMS beheerpaneel is stap voor stap uitgewerkt als voorbeeld voor u als gebruiker. Er is geen technische kennis nodig om het beheerpaneel te gebruiken, zeker niet vanwege de CMS uitleg en indien gewenst gratis hulp van de medewerkers.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend informatie aan voor een website, webshop, logo of ontwerp visitekaartjes. Vraag gratis informatie aan.