Kosten Website

Complete website, 150 euro!
U betaalt voor het unieke ontwerp en online plaatsen van de website slechts 150 euro. Naast het ontwerp krijgt u een beheerpaneel bij uw website. Voortaan zelf teksten, afbeeldingen en pagina's toevoegen en plaatsen op uw website. De info@uwwebsitenaam.nl emailadressen, telefonische support en Nederlandse handleiding zijn geheel gratis. Nogmaals Een Website Kopen hanteert geen opzegtermijn. U kunt altijd per direct stoppen, zonder verdere kosten! 

Wat kost het om extra opties te bestellen?
Voor slechts 150 euro heeft u een complete website met mooie layout en CMS beheersysteem. Hiermee heeft u al een heel complete website waarmee u zich professioneel kunt presenteren. U kunt, indien gewenst, aan de website extra modules toevoegen. Denkt u hierbij aan een nieuwsbriefmodule etc. De prijzen voor die modules zijn op aanvraag. 

Wat houdt de complete website in?
U krijgt een volledige website met CMS, eigen beheerpaneel, en onbeperkt aantal pagina's. Uw website wordt in uw huisstijl, uniek design, opgemaakt. Wij plaatsen daarbij de door u aangeleverde teksten en afbeeldingen die u wenst. Zelf plaatsen is uiteraard altijd mogelijk vanwege het unieke CMS beheerpaneel.

Ik heb geen tijd om websites bij te houden
U heeft het zo druk dat u uw website zelf niet kunt bijhouden, maar u wenst uiteraard wel zichtbaar te zijn op het internet. Neem gerust een website. Medewerkers van Een Wesite Kopen plaatsen geheel gratis uw websiteteksten of eventuele acties en afbeeldingen. U hoeft de teksten of acties, plaatjes etc. alleen maar te mailen en wij houden de website voor u up to date.

Ik wil een webshop met Ideal
Online uw goederen of diensten verkopen, dat kan met de webshop webwinkel module. De webshop webwinkel module behoort tot de uitbreidingsmodules. 

Vraag geheel gratis en vrijblijvend informatie aan voor een website, webshop, logo of ontwerp visitekaartjes. Vraag gratis informatie aan.