Hosting website

Webhosting is een dienst die particulieren of bedrijven ruimte aanbiedt voor het opslaan van informatie, afbeeldingen, of andere inhoud die toegankelijk is via een website. Om snelheid en veiligheid te garanderen en ervoor zorg te dragen dat een webpagina of een website altijd beschikbaar is, worden deze opgeslagen bij een zogenaamd hostingbedrijf of een webhost.

Wij nemen voor u de hosting op ons, zodat uw data, in dit geval de website met gegevens altijd betrouwbaar opgeslagen zijn, en ook altijd online staan. Naast de hosting, makkelijk gezegd de website in de lucht zetten en houden, regelen wij ook direct de backup van uw website. Aangezien wij de hosting verzorgen, kunnen wij met onze technische kennis u ook dagelijkse backupgarantie garanderen. Met andere woorden mocht u per ongeluk iets verkeerds hebben gedaan op uw eigen website, bijvoorbeeld een goede tekst gewist, kunnen wij de backup van uw website van een dag geleden bijvoorbeeld weer terug online zetten. 

Kortom altijd uw website online met onze hosting en tevens altijd uw website met een backup dagelijks opgeslagen. Zekerheid en veiligheid staat voorop!