Hoog in Google, SEO module

Een Website Kopen voorziet u bij afname van een website gratis van een unieke handleiding hoe u hoog in google kunt komen. De handleiding is voorzien van adviezen en tips. De websites inclusief beheerpanelen, oftewel cmsjes, van Een Website Kopen voldoen aan de gewenste eisen van Google om geindexeerd te kunnen worden door de zoekmachines. Denk hierbij aan het kunnen instellen van zoekmachinemogelijkheden, SEO tools, zoals title, description en keywords, linkbuilding, sitemap etc. Leer Google beter begrijpen met de unieke handleiding. 

Technisch gezien is uw website al heel goed door Google te indexeren en kunt u gevonden worden in google. Uw website is dus standaard al geoptimaliseerd om goed gevonden te kunnen worden in Google. 

Met de SEO uitbreidingsmodule zorgen wij er voor dat uw website wordt geoptimaliseerd voor zoekmachines op bepaalde zoekwoorden. Wij zorgen ervoor dat een aantal belangrijke aspecten geoptimaliseerd worden en dat uw pagina's nog beter worden gevonden door Google.

Door uw website inhoudelijk extra te optimaliseren voor Google op bepaalde trefwoorden, zet u alles in het werk om het maximale uit uw website te halen. Door de juiste SEO optimalisatie heeft u kans op meer bezoekers, meer offerteaanvragen en dus meer klanten.

Bedrijven zijn selectiever, zoeken meer zelf uit en gaan minder snel zomaar naar een leverancier. Vaak zoeken ze eerst even op Internet wat er allemaal aangeboden wordt. Dan kunt u er maar beter voor zorgen dat u tussen de resultaten staat.

Kom ik bovenaan in Google met de SEO module?
Deze vraag wordt ons vaak gesteld en hier is moeilijk antwoord op te geven.  Wanneer u bovenaan wilt staan met het woord "auto" kunnen we u alvast vertellen dat dit niet gaat lukken. Er zijn namelijk grote bedrijven die duizenden euro's per maand besteden aan zoekmachine marketing om bovenaan gevonden te worden in google. Hiervoor wordt hun site bijna dagelijks aangepast en geoptimaliseerd. 

Maar wanneer u gevonden wilt worden in Google op "Auto kopen Middelburg" wordt het al een stuk makkelijker om u hoger in Google gevonden te krijgen. Er zijn in Middelburg minder concurrenten die op de trefwoorden "Auto kopen" EN "Middelburg" gevonden willen worden.

Wij onderzoeken wat voor u de beste zoekwoorden zijn en wat u daar ongeveer van mag verwachten. Daarnaast adviseren wij u over de te kiezen trefwoorden en de inrichting van de website. De SEO module van Een Website Kopen bestaat uit de volgende onderdelen:

SEO Module

  • SEO Domeinnaam advies
  • SEO Zoekmachine trefwoorden advies
  • SEO Pagina optimalisatie
  • (Deels) herschrijven van uw teksten t.b.v. zoekmachine optimalisatie
  • Interne link optimalisatie
  • SEO Keyword density optimalisatie
  • Inrichten 3 SEO landingspagina's met gekozen trefwoorden

Hiermee weet u zeker dat de inhoud en de programmatuur van uw website is geoptimaliseerd voor uw doelgroep en dat u er alles aan heeft gedaan om uw website zo goed mogelijk in te richten voor Google en andere zoekmachines. 

Vraag geheel gratis en vrijblijvend informatie aan voor een website, webshop, logo of ontwerp visitekaartjes. Vraag gratis informatie aan.