Google Analytics bezoekersstatistieken

Met de standaard module Google Analytics kunt u precies bijhouden hoeveel bezoekers er op uw website zijn geweest, welke pagina's ze hebben bezocht en hoe ze uw website hebben gevonden. Hierdoor kunt u het succes van uw website meten en nog groter maken.

Als beheerder van uw website wilt u graag weten wie uw website bezoekt en hoe ze u gevonden hebben. Hebben ze u gevonden via een zoekmachine zoals Google, of hebben ze rechtstreeks uw webadres ingetoetst, een externe link gevolgd of zijn ze op een andere manier op uw website terecht gekomen?

Dat kunt u zien met Google Analytics! Natuurlijk wilt u ook weten wat uw bezoekers doen op uw website, welke pagina’s ze bekijken en hoe lang ze op een pagina blijven. Dit zijn allemaal vragen die met Google Analytics beantwoord worden. 

Wij installeren gratis Google Analytics voor u. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om op uw analytics pagina in te loggen en meteen te zien wat de aantallen bezoekers van uw website zijn op dat moment. Hier kunt u ook rapporten uitdraaien, bekijken welke bronnen de meeste bezoekers opleveren en u kunt zien welke pagina's uw bezoekers hebben bekeken.

Wij bouwen een Google Analytics module gratis voor u in, zodat van elke pagina de bezoekersactiviteiten kunnen worden gemeten. Met al deze gegevens kunt u heel gericht uw website inrichten en aanpassen. Blijkt bijvoorbeeld dat bepaalde pagina's niet of nauwelijks worden bezocht, dan betekent dat waarschijnlijk dat bezoekers de pagina niet kunnen vinden. Dan kunt u de link naar die pagina meer laten opvallen. Een bezoeker kan dan sneller de informatie vinden die hij of zij wil en zal daardoor sneller contact opnemen met uw bedrijf. Ook zal een bezoeker tevreden zijn over uw website en deze aanraden bij anderen.

Vraag geheel gratis en vrijblijvend informatie aan voor een website, webshop, logo of ontwerp visitekaartjes. Vraag gratis informatie aan.