Contactpagina met contactformulier

Iedere website wordt standaard opgeleverd met een contactpagina, ook wel contactformulier genoemd. Hier ziet u een voorbeeld van een contactpagina. Op de contactpagina wordt over het algemeen gevraagd ter invulling van een naam, emailadres, emailadres ter controle (anti-spam), telefoonnummer en de mogelijkheid tot het stellen van vragen of geven van opmerkingen in het vrije tekstvak. 

Indien gewenst kunnen er uiteraard andere invulvakken worden gemaakt. Sommige bedrijven wensen ook een Bel mij terug of Contactbutton op de website geplaatst te hebben. Hierbij hoopt men op die manier dat er snel contact gerealiseerd kan worden. Hierbij een voorbeeld van een contactbutton Bel mij terug. De bezoekers wordt hierbij gevraagd een naam en telefoonnummer achter te laten. Ook de contactbutton in combinatie met het contactformulier kan er voor zorgen dat er sneller contact is met de bezoeker van uw website. Beide opties behoren tot de complete website. Kortom standaard inbegrepen bij de complete website.

In het beheerpaneel kan door uzelf aangegeven worden op welk mailadres van u de ingevulde contactformulieren binnenkomen, zodat u ook daadwerkelijk kunt reageren op het contactformulier van de bezoeker. Zo kunt u er voor kiezen om op uw gratis email bijvoorbeeld info@uwwebsitenaam.nl de mail met het contactformulier te ontvangen. Overigens de gratis email info@uwwebsitenaam.nl maken wij ook gratis voor u aan. .